Music Mayhem-Beardmen 10 år

Beardmen firar 10 år!

 - Music Mayhem Skövde

Slå på trumvirveln och greppa partyhattarna, för här kommer en galen åktur genom ett helt decennium av Kulturkollektivet Beardmens äventyr! Från vår början år 2014,  har vi seglat genom kulturhavet med över 450 akter, festivaler och en mängd oförglömliga stunder. 


Men vi är inte bara fortfarande igång – vi är starkare och mer passionerade än någonsin! Vi är fortfarande här och det är tack vare ER! 


Så, vad säger ni om att vi firar detta jubileum tillsammans? Det blir en heldag av glädje, skratt och kanske en och annan överraskning!


Men vet ni vad som är ännu bättre? Vi har bjudit in lokala talanger från varje hörn av Skaraborg och ett par fantastiska akter från andra platser i vårt land, för att krydda till kalaset ännu mer!


Så ta på din festoutfit, stäm din luftgitarr och låt oss rulla ut röda mattan för en fest som kommer att skaka om Skaraborg! Vi bjuder in er alla till en heldag av festligheter och firande, där vi tillsammans hyllar det förflutna, njuter av nuet och drömmer om framtiden. Så gör dig redo för en jubileumsfest som kommer att gå till historien! Beardmens 10-årsjubileum - det kommer att bli episkt!


Vad du kan förvänta dig | 4 scener, minst 20 akter

Mer info om banden och spelschema släpps löpande de kommande veckorna. 


Arrangör | Kulturkollektivet Beardmen, Beardmen i samarbete med Husaren & Amplified Väst.

Fredag 26 Juli

Entré| 15:00


Slut| 02:00


Limiterad Jubileumsbiljett| 425 kr + serv.avgift (13kr) Gäller t o m 7/7.


Ordinarie Jubileumsbiljett| 575 kr + serv.avgift (18kr)


Åldersgräns| 18+

Fullständiga Rättigheter


Med reservationer för ändringar.

Återbetalning endast vid inställt evenemang, serviceavgift återbetalas ej.