In Rock Festival

Nyheter

2023.12.14


Blind Bird-biljetterna slut!


De första Blind bird-biljetterna försvann som en festlig konfettiexplosion! Men ingen panik, vi har släppt upp ett gäng till!


När dessa tar slut kommer Early bird-biljetterna att vakna till liv som en energifylld festivalpublik. Passa på att ta chansen och fynda innan det tar slut!


2023.12.13


Tävla om en plats i årets lineup!


Även om vi skulle vilja det, är det tyvärr omöjligt att ge alla band som kontaktar oss möjligheten att spela på festivalen. Vi har endast ett begränsat antal platser tillgängliga. Därför har vi, i linje med tidigare år, beslutat att fortsätta med tävlingen ”In Rock Or Not! där ni har chansen att vinna en plats i årets lineup.


För att delta, vänligen anmäl ditt intresse genom formuläret här. 


Efter anmälan kommer en noga utvald jury från musikbranschen att välja ut de 10 band som går vidare till nästa steg - rösträkningen. Här har du som band möjlighet att påverka resultatet genom att samla in röster. Förhoppningsvis leder detta till att just ditt band vinner och får en välförtjänt plats på Vara In Rock 2024. Lycka till!


2023.12.13


In Rock Festival till Vara 2024


2 november arrangeras  In Rock Festival på Vara Konserthus! Här samlas rocklegender med stjärnstatus och de hetaste banden från hela Europa under samma tak för en endagsfestival i en total rock’n’roll-upplevelse.


Idag släpps exklusiva Blind Bird-biljetter där först till kvarn kan säkra plats till pangpris.


Tidigare har In Rock-festivalen arrangerats i Skövde, men 2024 går  Beardmen samman med Vara Konserthus. 


Under festivalen kommer konserterna att äga rum på två scener: Sparbanken Blackbox och restaurangscenen i Vara Konserthus. Under hela festivalen kan publiken njuta av livemusik, dj:s och foodtrucks eller släcka törsten i barerna som håller öppet hela kvällen.


Först till kvarn med Blind Bird-biljetter

Banden som kommer att uppträda avslöjas successivt men redan nu finns chansen att säkra biljett till festivalen. Begränsade Blind Bird-biljetter till det oslagbara priset av 666 kr (ordinarie pris 1100 kr) finns ute nu.


Lördag 2 november 2024

kl 15-01


Blind Bird | 666 kr - SLUT

Early Bird | 999 kr - TILLGÄNGLIGA NU

Ordinarie | 1100 kr


Åldersgräns | 18+
Fullständiga Rättigheter


Köpevillkor