Slaveriet & Bödel Husaren Underground

Slaveriet + Bödel

Den här dagen för exakt 10 år sen arrangerade Kulturkollektivet Beardmen sitt allra första gig i Skövde, det vill vi såklart fira med en rejäl dos lokalpunk i mäktiga Slaveriet & uppstickaren Bödel!


SLAVERIET är ett Svenskt punkband från Mariestad bestående av arbetare från golvet som skriver om världens all dekadens ur ett solidariskt och mänskligt synsätt och sparkar åt det håll som behövs! SLAVERIET har släppt EPn: När Röken Lagt Sig och Fullängdaren: Skuldfri?! Och till hösten släpps deras andra album: "Ett småskaligt krig på Second Class Kids Records".


BÖDEL är ett nytt hett band på den svenska Hardcore/Punk scenen. 3 välkända gamla punkrävar från allehanda punk/metal band i Skaraborg gick i januari ihop med sveriges argaste tonåring- Sleya- på sång och rodde hem ett USA kontrakt efter bara 2 rep och ett 30 sekunders filmklipp. Medelålderskris och tonårsångest på en och samma gång. Käng, hardcore, råpunk..kalla det vad du vill.Du kommer få dej en omgång.Välkommen till avrättningen.Arrangör: MMV Event & Konsertproduktion, i samarbete med Kulturkollektivet Beardmen, Husaren & Amplified Väst.

Fredag 26 April

Entré | 22:00


Bödel | 22:30


Slaveriet | 23:30


Förköpsbiljetter | 195 kr + serv.avgift


Åldersgräns | 18+

Fullständiga Rättigheter


*Med reservation för ev. ändringar
*Återbetalning endast vid inställt   evenemang, serviceavgift   återbetalas ej