Skaraborg Rock ´n´Rollfest

Skaraborg

Rock 'n' Rollfest

Välkommen till Skaraborg Rock 'n' Rollfest på Folkets Park, Gröna Lund i Lerdala – en anrik plats där storheter som ABBA har spelat! Vi bjuder på en fullspäckad dag fylld av rock'n'roll, nostalgi och härlig stämning.


Förutom fantastisk musik har vi också massor av kringaktiviteter att erbjuda. Testa din lycka på vårt spelhjul med fina priser att vinna.

Kom till Folkets Park, Gröna Lund i Lerdala och upplev Skaraborg Rock N Rollfest, tillsammans så gör vi det till en årlig tradition som en hyllning till folkparksarvet på landsbygden.


The Refreshments

Med över 30 år av rock 'n' roll bakom sig har detta band gjort sig kända för sina fantastiska liveframträdanden och tidlösa låtar. Med en fot i amerikansk 50-tals rock 'n' roll och den andra i brittisk 70-tals pubrock bjuder The Refreshments på äkta, energisk och levande rockmusik.

Missa inte chansen att uppleva deras otroliga repertoar, som inkluderar hits som "Miss You Miss Belinda" och "JB's Boogie".


Teddie Ericsson

Teddie Ericsson & Band är ett rockband bestående av Teddie Ericsson, Alexander Larsson, Simon Lundin och Joakim Wall. Teddie Ericsson är en passionerad rockmusiker som har älskat rock 'n' roll ända sedan han var barn. Han har alltid strävat efter att skapa det perfekta soundet på sin gitarr, inspirerad av artister som Chuck Berry.

Teddie Ericsson har en gedigen bakgrund inom rockmusiken och har haft äran att skriva låtar åt andra framstående artister inom genren. Han har bland annat skrivit låtar till The Refreshments, John Lindberg Trio och The Playtones. Det utlovas låtar som Teddie har skrivit för sig själv och några från The Fastback-tiden. Vi kan garantera en energifylld och riktigt energifylld rockupplevelse när Teddie Ericsson & Band lirar live!


Memory of Meduza

Vad vore en Rock N Rollfest i Skaraborg utan en hyllning till raggarkungen Eddie Meduza?

Memory of Meduza bildades för fem år sedan för att hedra minnet av den fantastiske Eddie Meduza. De spelar en otrolig blandning av låtar från hela hans karriär. Från rumsrent till snuskigt. Från superhitsen till de udda låtarna för de inbitna fansen.

Ett inbitet fan tillika en äldre gentleman citerar:

"Jag har sett Eddie live över 20 gånger och det här var det bästa jag hört sen hans död" Kanske stämmer det? Kom och se efter
Skaraborg Rock 'n' Rollfest arrangeras av Kulturkollektivet Beardmen & Backstage Rockbar, med stöd av Skövde Kommun.

Fredag  11 Augusti

17:30 | Insläpp
18:30 | Memory Of Meduza 
20:30 | Teddie Ericsson & Band
22:30 | The Refreshments


Ordinarie | 345 kr+serv.avgift


Åldersgräns| 18+
Fullständiga Rättigheter

(Med reservation för ändringar)


Köpt biljett (exkl. servicesvgift)

återlöses endast vid inställt evenemang.