Qvänum Mat Och Malt

 Sator Trio &

Marcus Wilsson

+ Vinylvändaren Christer Warholm

Kulturkollektivet Beardmen presenterar Qvänum Live. 


För första gången samarbetar vi ihop med Qvänum Mat & Malt.  Gemensamt öppnar vi upp dörrarna för att ni ska få uppleva en toppenkväll mitt ute på schlätta ihop med Sator Trio, Marcus Wilsson, SlowJoe BBQ, vinylvändaren Christer Warholm och oss! 


Alla goda ting är tre och speciellt så är det denna kväll. Du kan med andra ord förvänta dig både musik, mat och dryck  av toppklass.SATOR Trio - En “relativt akustisk kväll”


Sator har sedan tidigt 80-tal spelat på de stora scenerna och festivalerna i Sverige och utomlands. Vi är stolta över att få presentera tre femtedelar av de svenska rocklegenderna i kultbandet Sator till Qvänum Mat & Malt. Trion, består av Chips Kiesbye, Kent Norberg och Heikki Kiviaho, som kommer att ge så väl publik som sig själva en – med Sator-ögon sett – annorlunda kväll!


Det blir givetvis Sator- låtar men säkert en och annan cover också. Allt presenterat i ett "relativt akustiskt” format.


”Med oss tre på scen med så här pass fria musikaliska tyglar så är det ingen som vet var och hur det slutar”, säger Kent Norberg.


MARCUS WILSSON


Marcus släppte 2019 sitt debutalbum "Fem Tjugoett". 10 spår som till stor del skildrar livet i en småstad och att kastas mellan att vilja någon annanstans, men samtidigt lyckas se guldkornen i det som ofta blir ens vardag. Låtarna blandar högt och lågt med en ganska rak framtoning för att tydligt beskriva både med- och motgångar i kampen om att växa upp. Detta är musik som känns på riktigt, det går helt enkelt inte att sitta still och den behöver upplevas live!CHRISTER WARHOLM


Under kvällen kommer Varabon Christer Warholm spela vinyler som på något sätt är kopplade till hans musikaliska upplevelser samtidigt som det kommer finnas en klar koppling till den musik som Sator spelar. Det kommer bli tuff rock, punk, powerpop och annat oväsen som passar in, kanske även någon grym soullåt och någon tårdrypande countryballad. SLOWJOE BBQ ┃


För att förgylla kvällen ännu lite mer, har vi bjudit in Joakim Kerbosch som inom grillsvängen är mer känd som SlowJoe. Sedan 2010 har han tävlat professionellt i BBQ och har deltagit i en rad olika tävlingar både i Europa och USA, samt 4 år i rad representerat Sverige i Europas mest prestigefyllda tävling i Italien. 2022 blev SlowJoe BBQ Svenska mästare i Grill och är 2023 Sveriges grillandslag.  På plats kommer du att kunna köpa och avnjuta hans mat. 


Hoppas vi ses!  

Lördag 11 November

Inträde | 18:00

Marcus Wilsson | 20:00

Sator Trio | 21:30


Ordinarie | 345 kr + serv.avgift

(Endast förköpsbiljetter gäller)
Åldersgräns| 18+


Återköp endast vid inställt evenemang, serviceavgift från biljettleverantör återbetalas ej.


I samarbete med Medborgarskolan
Fullständiga Rättigheter