LOVA

Hon har blivit flerfaldigt P3 Guld nominerad, vunnit ”Årets Stipendium” av Musikförläggaren, fått YouTube’s utmärkelse ”One to Watch”, blivit utsedd till Spotify RADAR-artist, streamats över 200 miljoner gånger och hyllats av Major Lazer, Billboard och The Guardian.

LOVA gör turnédebut våren 2024 med “Hey mom, don’t worry I’m on tour” Och fredag 8 Mars kommer hon till Skövde & Husaren.


– MAMMA JAG SKA UT PÅ MIN FÖRSTA TURNÉ!

Nyp mig! Det har tagit sin lilla tid men nu är dagen äntligen här! Hoppas ni har väntat på detta lika mycket som jag och vill spendera en kväll tillsammans med mig i mars. Jag ska inte ljuga, livrädd är jag, men nervositeten kanske lägger sig litegrann om jag vet att jag få se er där. Så KOM & ta med alla ni känner – familjen, vänner, kollegor, er dejt, ex och alla däremellan. Det hade gjort mig ÖVERLYCKLIG! Nu måste jag smälta detta lite för en dröm gick precis i uppfyllelse, hälsar LOVA.
Hon är känd sina ärliga texter och har blivit en talesperson för ångest och psykisk ohälsa. Hon har skrivit musik om sina inre kamper, osäkerhet och hur hon alltid försökt vara “den perfekta flickan”, men också MeToo-rörelsen och om manligt privilegium, jämställdhet och sexuell objektifiering och hur män bör och inte bör agera.

I vintras tog hon världen med storm efter att låten ”Lonely Ones” fick en stor synk i Netflix-serien ”Young Royals”. ”Lonely Ones” är skriven av LOVA tillsammans med Joakim Berg, Cassandra Ströberg och David Björk. Låten låg Topp 200 på Shazam i över 39 länder, inklusive #39 på den globala Shazam- listan och har streamats över 21 miljoner gånger. I somras gästade LOVA Allsång På Skansen där hon framförde just ”Lonely Ones”.


Arrangör:
Beardmen i samarbete med MMV Event, All Things Live & Husaren

LOVA


Fredag 8 Mars

Entré | 19:00


LOVA | 21:00


Ordinarie | 150 kr + serv.avgift


Åldersgräns | 18+

Fullständiga Rättigheter


*Med reservation för ev. ändringar
*Återbetalning endast vid inställt   evenemang, serviceavgift   återbetalas ej