FRÅGOR OCH SVAR

Var ligger festivalen?

Festivalen arrangeras i bottenplan på Skövde Kulturhus. Ingång via entrén på Stationsgatan/Långgatan. Skövde Kulturhus ligger i centrala Skövde, precis bredvid tåg-och busstation.  Åker du bil finns det gott om parkeringar i närheten. https://www.skovde.se/trafik-infrastruktur/parkering/


Kan jag betala med kort på festivlen?

Ja, i biljettombytet, i barerna och hos vissa utställare.

I garderob och merchförsäljningen kan du betala med kontanter och Swish.Om jag har köpt en biljett och inte kan eller vill åka,

får jag igen mina pengar då?

Nej, vi betalar bara tillbaka pengar om hela evenemanget ställs in. Vid frågor rörande biljetter och biljettköp, kontakta Skövde Kulturhus  på: 0500-49 80 99 eller kulturhuset@skovde.se, alternativt Eventim på: 0771 130 150Är det åldersgräns på festivalen?

Ja, åldersgränsen är 18 år. 


Finns det saker som jag inte får ta med mig in på området?

Ja, du får inte ta med dig alkohol eller droger i någon form, flaggor är inte tillåtna liksom paraplyer.  Självklart får du heller inte ta in någon typ av vapen, vassa föremål eller glasflaskor. Stora väskor kommer att kollas igenom i entrén.


Kan jag köpa hörselskydd på festivalen?

Öronproppar finns att köpa på området.


Finns det förvaring av ytterkläder och väskor någonstans?

Ja, bevakad garderob finns mot en avgift.


Finns det någon möjlighet att få träffa artisterna?

Vi kommer förhoppningsvis kunna erbjuda signering med några av artisterna. Mer info om det kommer på vår hemsida och i eventet på Facebook.