Vårklubben 22 april

MAJA FRANCIS

Vårklubben gör äntligen comeback våren 2023. Vi presenterar exklusiva och intima konserter på mysiga Restaurang Sällskapet i Skövde. 

Maja Francis är just nu högaktuell som en av deltagarna i årets Så Mycket Bättre, och har med sin första tolkning ”Douchebag” (original av Molly Hammar) fått strålande kritik från hennes tidigare, såväl som nya, publik. I vår åker hon som support på First Aid Kit’s Europaturné, men därefter väntar en egen turné på svensk mark –tillsammans med sitt band och ett av stoppen blir i Skövde på Vårklubben! 


Med förra årets hylladedebutalbum ”A Pink Soft Mess” och nya spännande tolkningar i bagaget, väntar nu en fantastisk möjlighet att uppleva en av landets just nu mest unika röster på scener runtom i landet.


Maja Francis har varit en del av den svenska musikscenen sedan släppet av debutsingeln ”Last Days Of Dancing” år 2015. Åren efter följde samarbeten med bland andra Veronica Maggio och inte mindre än tre EP-släpp.Debutalbumet ”A Pink Soft Mess” (RMV Grammofon) släpptes först 2021 och med det positionerade Maja Francis sig som en av vår generations mest unika röster –med en penna som vågar utmana och beröra på djupet. Albumet, som producerades ihop med Johannes Runemark och David Wikberg har under 2022 nominerats för Grammis, P3 Guld, Manifestgalan, Nordic Music Award och tagits emot med enhälligt strålande kritik från svensk och internationell press.På albumet hörs bland annat First Aid Kit-samarbetet ”Mama”, som också tolkades av Albin Lee Meldau i premiärprogrammet av Så Mycket Bättre. Även låten “Anxious Angel”, albumets andra singel, har fått stor uppmärksamhet som slutscenslåt i Netflixserien ”Kärlek & Anarki”.Maja Francis har hittills delat med sig av Så Mycket Bättre-tolkningarna ”Douchebag” (original av Molly Hammar) och ”Please Remember Me” (original av Lasse Stefanz) och med dem också visat upp hennes fantastiska säregna musikaliska universum, med en fot i skandinavisk pop och den andra i country.

Lördag 22 april

Inträde | 19.00 för supébiljett

Frida Wallin | 20.40

Maja Francis | 21.30


Konsert-och supébiljett

675 kr (+ serv.avgift)


Entrébiljett ståplats - Slutsålt

280 kr (+ serv.avgift)


Läs mer om de olika biljetterna här


Åldersgräns| 18+
Fullständiga Rättigheter