Vårklubben 11 februari

PEO THYRÉN

Vårklubben gör äntligen comeback våren 2023. Vi presenterar exklusiva och intima konserter på mysiga Restaurang Sällskapet i Skövde. Denna afton får ni se och höra Peo Thyrén sjunga Noice-låtar akustiskt.


Den 11 Februari får vi fint besök av Peo Thyrén som är en av grundarna och låtskrivare i rockgruppen Noice.Peo kommer att leverera en akustiskt konsert där han sjunger alla de största Noice-hitsen.

Peo Thyrén blev redan som tonåring stjärna i ett av Sveriges största band någonsin, Noice. En grupp som skapade massiv hysteri på sina turnéer runt om i Sverige, och släppte flera album som alla belönades med guld- och platina-utmärkelser och där han skrev text och musik till merparten av verken.Thyrén gick sedan vidare till att bilda Easy Action, som var det första svenska bandet att kontrakteras till ett av de största skivbolagen i USA, Warner Brothers.

1986 bildade han pudelrockbandet Sha-Boom, som fick en jättehit med ”R.O.C.K.” och turnerade över Norden.Peo Thyrén har deltagit i Melodifestivalen fem gånger som kompositör och/eller artist. Största framgången hittills har varit som en av kompositörerna till ”Dansa i neon”, vilken framfördes av Lena Philipsson. Bästa placeringen i Mello är en andraplats.

Sveriges Television visade nyligen en dokumentär om Noice, som har setts av en miljonpublik. Musikalen om gruppen historia, Noice Rockmusikalen, hade premiär på Cirkus i Stockholm 2021 och i den föreställningen har Peo Thyrén komponerat merparten av verken. Handlingen i musikalen är baserad på Peo Thyréns självbiografiska bok "Från Noice till nu – Du lever bara en gång"

"Jag befinner mig på en väldigt bra plats i livet just nu. Jag älskar möjligheten att få spela på de största festivalerna med Noice, och varva det med att göra egna solospelningar i Sverige och Norge”, säger Peo Thyrén.

Lördag 11 februari 2023

Inträde | 19.00 för supébiljett

På scen | ca 21.30


Konsert-och supébiljett

675 kr (+ serv.avgift)


Entrébiljett ståplats

280 kr (+ serv.avgift)


Läs mer om de olika biljetterna här


Åldersgräns| 18+
Fullständiga Rättigheter