26 Maj

Hot Breath

Hot Breath

Med ett bultande hjärta för den där råa 60-talets Detroit-energin och de smutsiga gatorna i slutet av 70-talets London – HOT BREATH rusar av adrenalin och ren lust. Denna hårdslående rockfyra från Göteborg ger en ny twist av garagerock och går med ansiktet först genom din sovrumsdörr.


Under pandemin spottade bandet ut albumet "Rubbery Lips" (april 2021) via The Sign Records, en välhyllad och hisnande debut med kraftfull sång, spännande riff och catchy pophooks. Albumet är inspelat och mixat av Mattias Nyberg (The Soundtrack Of Our Lives, The Datsuns). 

Hot Breath bildades 2018 avex-medlemmar från Honeymoon Disease, Hypnos och Grand. Med en gemensam grund av tung rock. Bandet blandade sina olika förflutna till ett vibrerande garageljud. Efter släppet av deras självbetitlade EP 2019 hade Hot Breath ett späckat turnéschema planerat.


Även om den flygande febern drabbade världen, hindrade det inte bandet från att vara ockuperat. Medan de spelade in musik och gjorde videor bildade Hot Breath ett högenergi liveset för de svettiga, heta och dansande folkmassorna!

Hot Breath live är en smutsig och intensiv kyss, på din efterfest som aldrig tar slut.


┃I samarbete med Walk On Agency┃

Fredag 26 Maj

Inträde | 21:00

Hot Breath  | 22:30Förköpsbiljett | 200 kr+serv.avgift
Dörren | 230 kr
Åldersgräns| 18+
Fullständiga Rättigheter