12 Maj

Upploppet + Erik Lazaroff &Hökarna

Upploppet är det senaste tillskottet till skandinaviska Mount Rushmore, med influenser som kommer från titaner som Gluecifer, MC5, Union Carbide Productions och många fler. Den här kvintetten trampar över hela rock'n'roll-historien med sin egen twist.

Musiken representerar rockens farliga sida. Med inga fångar hållna, en rå attityd och en liveshow utan dess like, drar Upploppet facklan från nävarna på de gamla gubbarna som en gång höll den.

 

Bandet har redan gått igenom gör-det-själv-processen att spela in flera EP:s i sin replokal i utkanten av Högsbo, Göteborg. Deras senaste egensläppta ''You Wish This Was Live'' (mixad i Sunlight Studios av Tomas Skogsberg) skickade dem rakt in i deras lokala rockscen. Utan att ha släppt en fullängds-LP har bandet redan besökt Europas utkanter och planerar nu sitt nästa steg i att ta över planeten Jorden.

 

The Sign Records kände bruset från gruppen medan andra omedvetna skivbolag höll sig i mörkret och tog dem under sina vingar och släppte sin singel "Golden Eyes".

Med ett kommande album planerat att spelas in i Welfare Studios och släppas under The Sign Records visar bandet återigen att de utvecklas genom att bli bättre, snabbare och starkare som en enhet.

 

Alla, ta på er säkerhetsbälten och håll utkik.


Erik Lazaroff & Hökarna från Stockholm släppte sitt debutalbum ”Under Hökens Vingar” hösten 2019 på Lightning Records. En rockplatta med ljudbilden rotad i 70-talet där de flesta av rockens klassiska dinosaurier finns som influens, men där de svenska texterna ger ett intimare och mer direkt tilltal. Förutom låtar från nämnda album kommer även nya låtar spelas, så var på plats för att vara först med att höra dem!

Bandet består av Erik Lazaroff på sång och gitarr, Carl Greder på bas, Axel Aronsson på trummor och Aston Farnell på gitarr.

Fredag 12 Maj

Inträde | 21:00

Erik Lazaroff & Hökarna | 22:00

Upploppet | 23.00


Förköpsbiljett | 165 kr+serv.avgift
Dörren | 185 kr
Åldersgräns| 18+
Fullständiga Rättigheter