VÅRKLUBBEN

3 februari 2018 drar vi igång den tredje säsongen av Vårklubben! Varje lördag februari-april kan du än en gång njuta av fantastisk livemusik i Restaurang Sällskapets mysiga miljö!

 

Mer info om evenemangen på vår facebooksida.

MILLNERS

Livemusik i hög klass, vanliga pubkvällar och pubkvällar med quiz. Vi har jobbat ihop ett starkt program som vi hoppas att ni gillar med lite gammalt, lite nytt, lite lokalt men framförallt toppklassframträdanden!

 

klubb beardmen

I samarbete med Plateaux / Backstage Rockbar Skövde blir det i mars 2017 premiär för Klubb Beardmen nere på Backstage, så till er som saknat en äkta rockklubb med livemusik i Skövde är alltså väntan över.

KLUBB BAKDÖRR'N

Beardmen drog igång 2014 med Klubb Bakdörr'n, och det med besked! Sen dess har vi fortsatt köra klubben, som håller till i Kulturiet, Skövde Kulturhus med ojämna mellanrum. Hösten 2016 är den tillbaka under fyra tillfällen.

 

ALIVE! MUSIC CLUB

Beardmen fortsätter att breda ut sina vingar över slätten och med start i september 2016 kör vi under hösten klubb på Bowlingstället i Falköping! Mer info finns på Alive! Music Clubs facebooksida

© Copyright. All Rights Reserved.

Medlem i