Deadheads

 

Om du gillar actionrockens tidiga era, och har missat Deadheads bör du släppa det du gör just nu och ge dem en lyssning!

 

Denna kvartett började lira sin energiska rock vintern 2012. De levererar högklassig, fartfylld rock med inspiration från 70- och 90-talet. Med ett tight och drivande grundkomp, själfylld sång och riviga gitarrsolon är de absolut ett av de banden som håller rock 'n' rollen levande.

 

Hittills har det hänt mycket i Deadheadsfabriken. Flera vinylsinglar har släppts och sålts slut på olika internationella bolag. Debutalbumet "This is Deadheads first album(it includes electric guitars) släpptes i maj 2014. Skivan mottog mycket bra recensioner. Våren 2015 återutgavs debutskivan av tyska High Roller Records. I Oktober 2015 kom album nummer två "Loadead" och även det fick mycket bra recensioner och album nummer tre" This one goes to 11" släpptes i början av 2018.

 

Deadheads har även hunnit turnera i flera delar av Europa och spelat ihop med band som Turbonegro, Imperial State Electric, Datsuns och Monster Magnet, och i slutet av 2018 kommer du alltså kunna se dem i Skövde!

© Copyright. All Rights Reserved.

Medlem i